Bar

I baren möts människor för samtal, avkoppling och smakupplevelser. Här finns allt ni behöver för att göra era gäster nöjda –  cocktailtillbehör, gräddsifoner, longdrinkglas, selters, tumblers och mycket mera. Vad behöver ni idag?

Bar

I baren möts människor för samtal, avkoppling – och smakupplevelser. Här, i vårt sortiment Servit, finns allt du behöver till en bar i världsklass. Allt från ett perfekt cocktailglas. cognacsglas, champagneglas, vinglas eller longdrinkglas till den ultimata drinkblendern och iskrossen. Med våra glashängare, barmeny & bardisplay kan du förstärka din bars uttryck och känsla.

Du hittar produkter till den riktigt professionella baren – allt från shakers, mixingglas, jiggers, stänkflaskor, droppkorkar och drinkpinnar. I vår webbshop finns även barkläder, barförkläden och arbetsskor för restaurang i god kvalitet till dig och din personal.

Hos Servit hittar ni allt man kan tänkas behöva för en attraktiv restaurang- & barmiljö. Vi har mängder av restaurangprodukter med varierande uttryck för att passa alla tänkbara miljöer. Skybar? Pub? Hotellbar? Du hittar allt du behöver i vårt sortiment Servit.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Bar
Bar

Bra service – och Rätt Pris direkt!

Även om du gör dina inköp direkt i vår webshop betyder inte det att det inte finns personlig service hos oss. Tvärtom skulle vi faktiskt säga. Gäller det ett lite större projekt så kommer vi naturligtvis till dig för att ge goda råd – och de är, som allt annat hos oss, aldrig dyra.

 

Det mesta köper du enkelt och bekvämt när du vill på dygnet.

Ett annat sätt att pressa priserna är att du sätter samman din offert själv, ser hur mycket rabatt du får genom att samla dina inköp hos oss och beställer sedan allt du behöver. Så kika in på Servit, Furnit och Cookit. Vad behöver du idag?

Bar

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för barer rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för lönsamma barer!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.