Café & Konditori

Ett café eller konditori präglas ofta av en känsla av personlighet och trivsel. Och det skapas med hjälp av möbler, inredning, valet av porslin – och kaffemaskiner för det perfekta kaffet. Du bestämmer hur ditt café ska vara -– vi levererar utrustning och inredning. Hur vill du ha det?

Cafe & Konditori

På Servit finns ett stort utbud av noga utvalda caféprodukter från ledande varumärken för restauranger eller offentlig miljö. Med 20 års erfarenhet både utifrån form och funktionalitet har vi valt ut det bästa för dig.

Du kan enkelt välja allt du behöver till ditt café eller konditori och känna dig trygg. Vårt sortiment Servit har enbart produkter med hög kvalitet och stor variation där du kan välja det som passar just ditt cafés uttryck och känsla. Caféporslin, konditoriutrustning, konditoriporslin eller caféporslin? Servit har allt för frukost- & lunchporslin, allt som behövs för att servera afternoon tea eller bara erbjuda en fin miljö för en kompisfika.  Du hittar också cafédisplayer och uppläggningsfat för att presentera bakverk, bröd, munkar, choklad och praliner.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Café & Konditori
Café & Konditori

SERVICE & RÄTT PRIS

Grundarna bakom Servit är passionerade och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Vi vill som sanna smålänningar kunna erbjuda en attraktiv prisnivå utan att spara in på kvalitén. Genom att handla utvalda produkter på webben har du möjlighet att göra en bättre affär. Enkelt förklarat- ju mer du handlar desto mer rabatt får du. Du gör din egen offert på webben och får priset direkt.

Café & Konditori

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för café och konditori rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för populära caféer och konditorier!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.