Catering

Ibland vill kunden inte vara hos dig utan någon helt annanstans. Då är det catering som gäller. Här kan vi verkligen hjälpa dig.  Det gäller det att hitta exakt rätt kombination av funktionalitet och stil som passar kunden. Lättarbetat men samtidigt med en kvalitet och stil som skapar rätt stämning. Vad behöver du?

Catering

Hos Servit finns allt som behövs för en bra catering.  Cateringprodukter som förenklar och gör jobbet lättare för dig och resultatet bättre för din kund. Glas, porslin bestick och annan cateringutrustning med varierande uttryck för att passa alla tänkbara miljöer.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Catering
Catering

SERVICE & RÄTT PRIS

Grundarna bakom Servit är passionerade och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Vi vill som sanna smålänningar kunna erbjuda en attraktiv prisnivå utan att spara in på kvalitén. Genom att handla utvalda produkter på webben har du möjlighet att göra en bättre affär. Enkelt förklarat- ju mer du handlar desto mer rabatt får du. Du gör din egen offert på webben och får priset direkt.

Catering

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för catering rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för kundanpassad catering !

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.