Förening

Sverige är ett av världens mest föreningstäta länder. Och föreningar är ofta lika med möten. På Servit finns ett stort utbud av noga utvalda restaurangprodukter från ledande varumärken.  Hur vill du visa din förenings styrkor och egenskaper?

Förening

Hos Servit finns allt ni behöver till föreningens möten. Ibland är det en kaffepaus och ibland är det ett stormöte. Då behövs kaffemaskiner – en del brygger bara till kaffekoppen medan andra brygger direkt till termosen. Ibland vill man servera något att äta och då behövs restaurangporslin, restaurangglas och kaffekoppar och kaffemuggar. Allt ska passa lika bra vid fotbollsplanen eller till pausen i teaterföreställningen.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Förening
Förening

Bra service – och Rätt Pris direkt!

Även om du gör dina inköp direkt i vår webshop betyder inte det att det inte finns personlig service hos oss. Tvärtom skulle vi faktiskt säga. Gäller det ett lite större projekt så kommer vi naturligtvis till dig för att ge goda råd – och de är, som allt annat hos oss, aldrig dyra.

 

Det mesta köper du enkelt och bekvämt när du vill på dygnet.

Ett annat sätt att pressa priserna är att du sätter samman din offert själv, ser hur mycket rabatt du får genom att samla dina inköp hos oss och beställer sedan allt du behöver. Så kika in på Servit, Furnit och Cookit. Vad behöver du idag?

Förening

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för föreningar rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för aktiva föreningar!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.