Hotell

En hotellfoajé, hotellmatsal eller konferensrum ska kännas unikt och tilltala många. Men också samtidigt spegla det egna varumärket. Här  hittar du det som gör skillnaden. Vi vill hjälpa dig – vad vill du göra?

Hotell

Kanske vill ni skapa en avslappnad hotellmiljö med loungemöbler och spännande porslin och bestick?  Eller hitta ett klassiskt restaurangporslin med lika klassiska restaurangglas? Kanske är det stilrena restaurangprodukter till ert moderna hotell som ni söker? Därför har vi skapat sortimentet Servit med ett stort utbud av produkter i olika uttryck så att ni kan välja det som passar känslan i ert hotell. Och givetvis passar vårt sortiment lika väl för Bed & Breakfast, värdshus och pensionat.

Ett hotell har många olika funktioner där utrustning och material ställs på prov. Att hotellglas och andra hotellprodukter är stapelbara underlättar i vardagen. Men ibland måste hotellets olika lokaler ska byta skepnad för gästernas olika behov och då är hotellutrustning viktigt. En smidig och snygg vagn minskar personalen tunga lyft vid dukningar. Den kan även användas som flexibel display till efterrätten, ostbrickan eller för avecen. Vi har många produkter men ännu fler idéer.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Hotell
Hotell

Bra service – och Rätt Pris direkt!

Även om du gör dina inköp direkt i vår webshop betyder inte det att det inte finns personlig service hos oss. Tvärtom skulle vi faktiskt säga. Gäller det ett lite större projekt så kommer vi naturligtvis till dig för att ge goda råd – och de är, som allt annat hos oss, aldrig dyra.

 

Det mesta köper du enkelt och bekvämt när du vill på dygnet.

Ett annat sätt att pressa priserna är att du sätter samman din offert själv, ser hur mycket rabatt du får genom att samla dina inköp hos oss och beställer sedan allt du behöver. Så kika in på Servit, Furnit och Cookit. Vad behöver du idag?

Hotell

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för hotell rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden, inredning, porslin och maskiner för professionella hotell!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.