Konferens

En lyckad konferens kräver god planering – och produkter av högsta kvalitet! Vill du ha en konferens med mersmak och gäster som kommer tillbaka – duka för kvalitet! Hos oss hittar du allt för en lyckad konferens och nöjda gäster. Vad behöver du för att göra dina gäster nöjda?

Konferens

På Servit finns ett stort utbud av noga utvalda restaurangprodukter från ledande varumärken för restauranger.  Oavsett om det är det lilla mötet eller den stora konferensen är valet av konferensutrustning lika viktigt. Vårt urval av glas, porslin och produkter för konferenser och möten är baserat på vår egen erfarenhet av restaurang– och konferensverksamhet.

Hos Servit hittar du allt du behöver för en lyckad konferens. Porslin för konferens, glas för konferens och cateringporslin och cateringutrustning finns hos oss till rätt pris direkt. Om du driver en konferensanläggning eller ett konferenshotell har vi allt du behöver för att dina konferensgäster ska bli nöjda.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Konferens
Konferens

SERVICE & RÄTT PRIS

Grundarna bakom Servit är passionerade och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Vi vill som sanna smålänningar kunna erbjuda en attraktiv prisnivå utan att spara in på kvalitén. Genom att handla utvalda produkter på webben har du möjlighet att göra en bättre affär. Enkelt förklarat- ju mer du handlar desto mer rabatt får du. Du gör din egen offert på webben och får priset direkt.

Konferens

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för konferenser rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för kreativa konferenser!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.