Kontor & personalmatsal

Visst är det viktigt med en trevlig miljö och bra produkter för fikarummet eller personalmatsalen! Trivsel och nöjda medarbetare skapar bättre stämning och ofta bättre resultat. Här hos oss hittar du allt för att maximera fikapausen eller lunchrasten! Hur kan vi hjälpa dig till bästa lösningen?

Kontor och personalmatsal

I vårt sortiment Servit finns ett stort utbud av noga utvalda restaurangprodukter från ledande varumärken för restauranger. Tack vare vår erfarenhet har vi kunnat välja ut det bästa från alla leverantörer.

Hos Servit finns allt som behövs till företagets fikarum och personalmatsal. Här finns kaffemaskiner, kaffebryggare, restaurangporslin, kaffekoppar, kaffemuggar, assietter, tallrikar och bestick. Oavsett om det är ett litet eller stort företag behövs porslin, glas och bestick i hög kvalité som klarar slitage år in och år ut.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Kontor & personalmatsal
Kontor & personalmatsal

Bra service – och Rätt Pris direkt!

Även om du gör dina inköp direkt i vår webshop betyder inte det att det inte finns personlig service hos oss. Tvärtom skulle vi faktiskt säga. Gäller det ett lite större projekt så kommer vi naturligtvis till dig för att ge goda råd – och de är, som allt annat hos oss, aldrig dyra.

 

Det mesta köper du enkelt och bekvämt när du vill på dygnet.

Ett annat sätt att pressa priserna är att du sätter samman din offert själv, ser hur mycket rabatt du får genom att samla dina inköp hos oss och beställer sedan allt du behöver. Så kika in på Servit, Furnit och Cookit. Vad behöver du idag?

Kontor & personalmatsal

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för fikarum och personalmatsalar rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för skönare fikarum och personalmatsalar!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.