Om Servit

Servit

Erfarenhet ger kunskap – och trygghet för dig

Servit är ett av sortimenten i Select Group. Tillsammans finns tre sortimentsgrupper – Servit med glas, porslin och bestick, Furnit med möbler och inredning för restaurang, hotell, café och kontor samt Cookit som erbjuder maskiner och annan utrustning för professionella kök.

Bakom Select Group finns människor med lång erfarenhet från restaurangvärlden. I mer än 20 år har vi arbetat med inredning, utrustning och idéer för kök, matsal och bar.

Det innebär att vi valt ut leverantörer och produkter som verkligen lever upp till våra högt ställda krav. Dessutom, i sann småländsk anda, till lägsta möjliga pris utan att tumma ett enda ögonblick på kvaliteten.

Lätt att hitta – och inspireras

För att underlätta för dig har vi samlat våra produkter och varumärken i tre sortiment; Furnit, Servit och Cookit.

Vilka produkter som finns var tror vi framgår klart och tydligt med syftet att göra det enklare för dig att hitta det just du söker. Och samtidigt, lite försiktigt, ”tipsa” dig om intressanta erbjudanden på relaterade, och orelaterade, produkter som vi vet att du behöver – förr eller senare.

Leta, titta, jämför – och handla när du vill

Välkommen att titta in bland tusentals produkter och idéer för just dina behov. Vi lovar att de är utvalda för just dig. Passa på att handla mer från oss så får du din väl förtjänade rabatt. Du skapar själv din egen offert på just det du behöver. Och priset? Inget problem – vi ger dig Rätt Pris Direkt!

Örjan Svensson
CEO Select Group AB

Örjan Svensson

CEO/Sälj

+46 70 551 99 20
orjan@selectgroup.se

 

Markus Mauritzson

Sälj

+46 763 35 04 00
markus@selectgroup.se

 

Andreas Bryvall

Sälj

+46 709 80 05 05
andreas@selectgroup.se