Restaurang

En bra restaurang kännetecknas av en omsorg om kvalitet och design. Därför har vi samlat ett stort utbud av noga utvalda restaurangprodukter som restaurangporslin, restaurangbestick, restaurangglas och annan restaurangutrustning från ledande varumärken för restauranger. Vårt urval sker med bas i vår egen erfarenhet av att driva och utrusta restauranger.Hur kan vi hjälpa dig?

Restaurang

I vårt sortiment Servit kan du enkelt välja restaurangporslin, utrustning till ditt buffébord, restaurangmeny & display och mycket mera som passar just din restaurangs uttryck och känsla och vara trygg i kvaliteten. Här kan du också handla kockkläder, förkläden och arbetsskor i god kvalitet till dig och din personal.

Hos Servit finns allt du behöver för en attraktiv restaurangmiljö. Unika idéer och egna varumärken gör att du kan skapa en egen unik restauranginredning oavsett vilken stil du vill ha på din restaurangmiljö. Kort sagt – vi har olika typer av restaurangprodukter för att passa just din restaurang.

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar.

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

Restaurang
Restaurang

SERVICE & RÄTT PRIS

Grundarna bakom Servit är passionerade och strävar ständigt efter att göra saker lite bättre. Vi vill som sanna smålänningar kunna erbjuda en attraktiv prisnivå utan att spara in på kvalitén. Genom att handla utvalda produkter på webben har du möjlighet att göra en bättre affär. Enkelt förklarat- ju mer du handlar desto mer rabatt får du. Du gör din egen offert på webben och får priset direkt.

Restaurang

Servit levererar restaurangprodukter och restaurangtillbehör till alla typer av offentliga miljöer: Restauranger, café & konditori, hotell, bar, catering, kontor & personalmatsal, konferens och föreningar. Och för restauranger rekommenderar vi också att ni besöker Furnit och Cookit också. Varför då? Därför att där finns kompletterande produkter som gör helhetsupplevelsen bättre för kunden. Det betyder inredning, porslin och maskiner för populära restauranger!

Och det bästa av allt:  Med vår rabattstege skapar du offerten själv – och får Rätt Pris Direkt!

 

Select Group erbjuder e-handel till restaurang, hotell, kontor och butiker. Vi jobbar med utvalda produkter inom tre segment: Furnit säljer designmöbler, Servit är specialiserad på produkter för servering och Cookit har allt som behövs för storkök. Hos oss får du både service och rätt pris direkt.